Voorstelrondje
Extensions
Hairweave
Het haar
Fotoalbum
Prijzen
Afspraak maken...
Contactformulier

 

 

 

Hairweave

Een hairweave is een mooie manier van verlengen. Het is minder geschikt om volume in je korte of erg dunne haar te creëren. Bij deze manier van verlengen wordt er gebruik gemaakt van haren aan een trens. Dit zijn hele matten met haar die ik in uw eigen haar naai met speciaal garen.  

Een hairweave wordt bij je ingezet op de volgende manier.

Ik verdeel je haar in verschillende delen. Hierna maak ik verschillende vlechten (cornrows) horizontaal op je hoofdhuid. Dit wordt zo strak mogelijk ingevlochten voor het beste resultaat.

Vervolgens pakken we het nephaar erbij om het te bevestigen aan de vlechten. Het haar wordt vastgenaaid aan de vlecht met speciaal daarvoor bestemd garen. Dit garen is ontzettend stevig, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat het losraakt.  

Deze manier van haarverlenging is goedkoper dan alle andere manieren van haarverlengen, het is redelijk snel in te zetten en kan vrij lang blijven zitten. Op den duur gaat je haar natuurlijk groeien, waardoor de vlechtjes uitzakken. De weave is makkelijk uit je haar te verwijderen en het nephaar kun je bewaren voor de eerstvolgende weave. Je kunt het haar er ook direct weer in laten zetten. Zo heb je constant lang haar. Het ligt een beetje aan het soort haar, hoelang je ermee kunt doen. In sommige gevallen kun je het haar zelfs wel twee jaar bewaren. En om deze reden is het de goedkoopste manier van haarverlengen.

Na het zetten van de weave, knip ik het mooi in model, zodat je de overgang van je eigen haar naar het nephaar niet meer ziet. Het resultaat is het mooist, als je eigen haar al in lagen is geknipt. Na het knippen ben je klaar en loop je de deur uit met haar waarvan je altijd gedroomd hebt.

 

 

 

 

 

Creatief met haar | s.weerd3@gmail.com